Hírek a NAPKIN világából

Viszonteladó partnereket keresünk!

Cégünk a Taképszolg Kft. Napkin termékei forgalmazására keres viszonteladó partnereket. Szeretné bővíteni termékkínálatát exkluzív, olasz design termékekkel? Önt is érdeklik a termékforgalmazással járó előnyök?

Akkor érdemes tovább olvasnia!

A NAPKIN egy különleges olasz márka, mely egyesíti magában az olasz formatervezés és design eredetiségét, az innováció kreatív megoldásaival. Mindezt ötvözve az olasz életérzés, életstílus dinamizmusával. A NAPKIN termékeinek különlegessége a préseléses technológián alapszik. Az olasz eredetű törlőkendők, higiénikus frissítőkendők, a többféle méretben gyártott frottírtörölközők és a saját egyedi tervezésű puha pamut köntösök, pólók kisméretűre préselésének technológiájával teremtett exkluzív újdonságot a piacon.

A NAPKIN termékpalettája a dekoratív, klasszikus színvilágú, ötletes design különlegességtől, az olyan funkcionális használati, kiváló minőségű, ám egyedi termékekig terjed, melyekkel garantáltan örömet szerezhet családjának, partnereinek, vendégeinek, a vendéglátás, utazás, szállás, autózás, ajándékozás, sport és wellness tevékenység, valamint az otthon területén.

A Taképszolg Kft. 2011 óta a NAPKIN termékek kizárólagos forgalmazója Magyarországon.

Miért forgalmazza a Napkin termékeket?

  • - mert jó kereseti lehetőséget biztosít
  • - mert különleges megjelenésű, design termék
  • - mert az ajándék, utazás és étterem termékköreit is bővítheti
  • - mert nem tömegáru, korlátozott viszonteladói partnerkör kialakítására törekszünk
  •  

Felkeltettük érdeklődését?

Töltse ki az alábbi űrlapot és hamarosan felkeressünk Önt!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet