NAPKIN ötletek

Karácsonyi ajándékötlet

Ugye Ön is bajban van, amikor ötletelni kell, vajon mit is adjak egy olyan ismerősnek, akit régen láttam, nem is tudom, mit szeret vagy minek örülne.
Én ilyenkor előveszem a Napkint. Számos szuper ötletet rejt és az a jó benne, hogy ezzel nem lehet mellélőni. Hiszen ez az az ajándék, amit kapni jó. Választhatunk apróságot vagy nagyobb összegű terméket, mindenképpen izgalmasnak találja a megajándékozott.

 

Hölgyeknek vagy család részére kitűnő ajándékötlet ez a tálaló szett, amiben 6 db tálka van, illatesszencia a felöntő víz illatosításához, egy finom kidolgozású üveg kiöntő és préselt frissítő kendő tabletták.

Napkin kit 4.6

 

A Napkin 4. Table egy olyan gyönyörű alátét, melynek az alapja egy fehér vászon anyag, amin egy horgolt fehér virág helyezkedik el. Erre kell "rágombolni" z eldobható, papír alapú előkét.

 

Még nagyobb a gondunk, ha úriember az ajándékozott, hiszen sokkal kevesebb ajándékötlet van részükre.

Íme egy ötlet, a Napkin 4. Car, ami egy autós szett, mutatós csomagolásban. Csak beteszi  akesztyűtartóba és mindig kéznél van minden, ami egy kerékcsere esetére kellhet. A csomagban találunk egy esőköpenyt, ha éppen esne (biztos, hogy akkor kapunk defektet, amikor szakad az eső:-) ), egy elemlámpa, egy erős kesztyű, egy Napkin Smooth, ami egy erősebb törlőkendő és egy Spongy, ami egy 30×55 cm-es frottír törölköző. Hát nem praktikus?

De persze van egy modern klasszikusunk is. Egy toll, de ez nem akármilyen! Egy örökfogó tintaceruza. Designos kivitele egyedivé teszi, emellett gravírozható is. 4 színben kapható.

 

 

 

Ezeken kívül számos ajándékötletet találhatnak oldalunkon, nézelődjenek termékeink között!