Bemutatkozás

A gyártóról

A NAPKIN egy különleges olasz márka, mely egyesíti magában az olasz formatervezés és design eredetiségét, az innováció kreatív megoldásaival. Mindezt ötvözve az olasz életérzés, életstílus dinamizmusával.

A napkin kifejezés textil szalvétát, kéztörlőt jelent. A NAPKIN termékfejlesztésének is ez volt az alapja, azonban kellett még hozzá egy egészen ámulatba ejtő és egyedi ötlet, hogy igazán közkedvelt és ismert márka válhasson belőle.

A NAPKIN termékeinek különlegessége a préseléses technológián alapszik. Az olasz eredetű törlőkendők, higiénikus frissítőkendők, a többféle méretben gyártott frottírtörölközők és a saját egyedi tervezésű puha pamut köntösök, pólók kisméretűre préselésének technológiájával teremtett exkluzív újdonságot a piacon. A NAPKIN termékpalettája a dekoratív, klasszikus színvilágú, ötletes design különlegességtől, az olyan funkcionális használati, kiváló minőségű, ám egyedi termékekig terjed, melyekkel garantáltan örömet szerezhet családjának, partnereinek, vendégeinek, a vendéglátás, utazás, szállás, autózás, ajándékozás, sport és wellness tevékenység, valamint az otthon területén.

olasz márka

A forgalmazóról

A Taképszolg Kft. 2011 óta a NAPKIN termékek kizárólagos forgalmazója. Miért pont ránk esett a választásuk? Mert majd két évtizede folyamatosan fejlődik vállalkozásunk. Mert 100%-ban magyar tulajdonban van, ismerjük a piacot és minket is ismernek a piacon. Mert a cég élén olyan innovatív menedzsment áll, amely képes volt a negatív gazdasági hatások ellenére is egyre növekvő sikereket elérni. Mert cégünk az állandó és egyenletes minőséget jelenti minden üzleti területén.